Doorgaan naar hoofdcontent

Fashion : Voorjaarstrend


Voorjaarsmode 2013



Huidige tijd
Wanneer ik wakker word en de wekker op mijn smartphone uitzet is eigenlijk het eerste dat ik daarna doe het weer van die dag checken. Eigenlijk kun je dat in de winter beter niet doen, want dit kan nogal deprimerend zijn. Gelukkig gaat het de laatste tijd de goede kant op en ook al is het koud, we zien de zon steeds vaker! Al moet daar natuurlijk wel op ingespeeld worden, want meer zon meer betekent warmere temperaturen. Kortom: het is tijd voor korte broekjes, jurkjes, slippers en sneakers. De uggs kunnen officieel weer de kast in!

Maar wat ga ik kopen voor deze zomer? Deze vraag rijst ieder jaar weer op en dat is dit jaar dan ook niet anders. Erg handig is in dit geval om eens te gaan trendwatchen, wat gemakkelijk kan via concerns als bijvoorbeeld Beslist of de Zara. In het geval van de Zara geldt dat zij eigenlijk ontzettende copy cats zijn, maar dat is tegelijkertijd ook hun kracht. Wat zij vandaag zien op de internationale catwalk, is morgen in productie. Op die manier wordt de nieuwste mode wel betaalbaar en bovendien is het uiterst succesvol gebleken voor de Zara!

Komende mode
Er zijn eigenlijk twee regels: strakker is beter en wees creatief.  Wat je blijft zien zijn de broeken met een strakke pijp of een draaipijp, die we voornamelijk kennen van G-star broeken. Vervolgens kun je zelf kiezen of je gaat voor de stijlvolle of de stoere look. Combineer je het namelijk met een jurkje en Supertrash laarzen of pumps, heb je een zeer stijlvolle outfit. Anderzijds zou je kunnen kiezen voor Timberlands, Vans of Birkenstock slippers, gecombineerd met een spijkerblousje. Op die manier is je outfit 100% anders terwijl je deze broek draagt!



Customize
Wees creatief betekent eigenlijk ook wel: customize je kleding! Bijvoorbeeld met studs of spikes, wat de laatste tijd erg populair is. Dit is ook gemakkelijk te doen, want je kunt ze gewoon online kopen en op je kleding plakken. Succes met shoppen!



Dit artikel bevat een samenwerking



♥ Annemieke

Reacties

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X